Zpět Detailní filtr
Zpět

Prosecco v limitované akci -25%. UKÁZAT PROSECCO

Organická vína Villa Maria ve speciální nabídce

Organická vína Villa Maria ve speciální nabídce

Podzim se hlásí o slovo a vy si jej můžete vychutnat s vynikajícím organickým vínem Villa Maria Cellar Selection. Sáhnete po svěžím Sauvignonu Blanc nebo čarovném Pinot Noir?


590x250.jpg Novozélandské vinařství Villa Maria Estate je známé svým šetrným přístupem k životnímu prostředí při pěstování hroznů pro vlastní výrobu vín. Vinohrady Villa Maria drží bio certifikace, hospodaří se na nich bez použití chemických hnojiv a s ohledem na vitalitu půdy, která se odměňuje produkcí hroznů ve výborné kvalitě. Ty se pak stávají základem při výrobě špičkových vín, která znají milovníci po celém světě. Abyste si mohli organická vína Villa Maria ještě lépe vychutnat, připravili jsme pro vás časově omezenou nabídku dvou zástupců se slevou 26 %. Další informace o vinařství najdete v našem blogu.

Villa Maria Cellar Selection Sauvignon Blanc Organic

SB.jpg

Nádherný šťavnatý Sauvignon s krásnou žlutou barvou nabízí ovocnou vůni. Výborný dojem podtrhuje elegantní kyselinka a středně dlouhá dochuť. Ročník 2016, suché, oblast Marlborough. Nyní jej koupíte za 316 Kč v našem eshopu.

Villa Maria Cellar Selection Pinot Noir Organic

pinot.jpg

Čarovná vůně peckového ovoce a višní v čokoládě. Chuť vyniká ovocnou strukturou, středně plným tělem a hladkými taniny. Závěr je středně dlouhý, svěží s mineralitou v dochuti. Ročník 2014, suché, oblast Marlborough. Nyní jej koupíte za 337 Kč v našem eshopu.

Newsletter
Pohlídejte si slevy a akce na víno

V newsletterech Vám budeme posílat aktuální akce na víno, tipy na výhodné balíčky a další zajímavé informace ze světa vína. Z našeho newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit v jeho spodní části.