Zpět Detailní filtr
Zpět

Prosecco v limitované akci -25%. UKÁZAT PROSECCO

MS ve fotbale 2018 - limitovaná edice Gérard Bertrand GIO

MS ve fotbale 2018 - limitovaná edice Gérard Bertrand GIO

K příležitosti konání MS ve fotbale přinášíme limitovanou edici vín francouzského vinařství Gérard Bertrand. Etikety vín nesou vlajky různých států, které se účastní mistrovství. Při nákupu 6 vín získáte zdarma speciální balení.


giobox.png Fotbalová edice vín Gérard Bertrand GIO -  každá etiketa vína má jinou vlajku státu. Při koupi celého kartonu ta kzískáte 6 různých verzí etiket. Můžete si vybrat bílé, růžové a červené víno.

Gérard Bertrand Gio Blanc IGP

gio_mi_3.jpg

Francie, Languedoc-Roussillon, 2017, bílé, suché, 0,75 l. Středomořský projev vína s vynikající koncentrací a aciditou. Dostatek ovocných tónů doplňuje mandlovo-minerální závěr. Skvělé k salátu Nicoise. Koupíte v našem eshopu za 207 Kč.


Gérard Bertrand Gio Rosé IGP

   gio_mi_2.jpg

Francie, VIN DE PAYS, 2017, růžové, suché, 0,75 l. Růžové víno přitažlivé malinové barvy. Vůně vína je mladá, osvěžující s převahou lesních plodů, hlavně jahod a malin. Chuť vína je svěží s příjemnou kyselinkou a příjemným ovocno-kořenitým charakterem. Koupíte v našem eshopu za 207 Kč.

Gérard Bertrand Gio Rouge IGP

   gio_mi_1.jpg

Francie, Languedoc-Roussillon, 2017, bílé, suché, 0,75 l. Karmínovo červená barva. Přitažlivá vůně s ovosným charakterem. Harmonická a hladká chuť s typickým peckově  ovocným charakterom. Svěží kyselinka a mndlovo kořenitý závěr. Vynikající k dušenému králíkovi na zelenině. Koupíte v našem eshopu za 207 Kč.
Newsletter
Pohlídejte si slevy a akce na víno

V newsletterech Vám budeme posílat aktuální akce na víno, tipy na výhodné balíčky a další zajímavé informace ze světa vína. Z našeho newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit v jeho spodní části.