Zpět Detailní filtr
Zpět
Poznejte Chateau Grand Bari - nové vinařství z Tokaje

Poznejte Chateau Grand Bari - nové vinařství z Tokaje

Na slovenském Tokaji slavnostně zahájilo provoz nové moderní vinařství, které ctí tradice oblasti a vzdává hold italským vinařům, kteří tam přinesli vinohradnické umění.


grandbari-5.jpg

Nedávno jsme měli tu čest se zúčastnist slavnostního zahájení činnosti nového slovenského vinařství - Chateau Grand Bari v oblasti Tokaj. Vína z moderního vinařství najdete v našem katalogu.

Symbioza tradice a moderny

Nejdříve nás očarovala architektura s prvky italského stylu. Je to pocta italským vinařům, kteří v minulosti do malebné obce Veľká Bura přinesli vinohradnické umění. Samotná stavba vinařství je zapuštěná do terasovitého terénu a obklopuje ho mohutný svah.

grandbari-2.jpg

Apartmánové ubytování nabízí nádherné výhledy na vinice a sluncem zalitý tokajský region. V podzemí vinařství jsou schvány stovky metrů tradičních tufových sklepů. Kromě výrobních prostor a degustačních místností se v budově vinařství nachází i tokajská expozice. Jejím hlavním lákadlem je zrestaurovaný originálnívinařský lis z roku 1873.

grandbari-3.jpg

Novodobý autentický Tokaj

Filozofií vinařství je propojit historii respektující terroir s inovativními postupy 21. století. To se projevuje hlavně v přístupu k výrobě svěžích, moderních vín. Ochutnejte výjimečnou produkci Chateau Grand Bari, kterou najdete v naší nabídce.

www.grandbari.sk

grandbari-7.jpg

grandbari-6.jpg

grandbari-4.jpg

Newsletter
Pohlídejte si slevy a akce na víno

V newsletterech Vám budeme posílat aktuální akce na víno, tipy na výhodné balíčky a další zajímavé informace ze světa vína. Z našeho newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit v jeho spodní části.