Zpět Detailní filtr
Zpět

Prosecco v limitované akci -25%. UKÁZAT PROSECCO

Modré víno? A proč ne?

Modré víno? A proč ne?

Tohle víno boří všechny tradice. Skupina mladých Španělů si nechává vyrábět modré víno jen proto, že chtějí vyzkoušet zájem lidí z Evropy. A ten skutečně je velký! Z čeho se modré víno skládá? 


gik_6.jpg Gik je název nápoje, který nechají produkovat lidé bez absolutně žádných vinařských zkušeností. Jejich cílem je vzbudit pozornost a samozřejmě nějaké láhve prodat. Gik který se skládá z vína z modrých a bílých hroznů ze španělských a francouzských vinic. Následně se do něj přidává umělé sladilo a barvivo indigo nebo samotné slupky z kuliček hroznů.

gik_7.jpg

Proč modrá barva? A proč ne?

Tímto názorem se skupina autorů nápadu řídí, přináší radikálně odlišný produkt, který ochutnávají tisíce lidí ve Španělsku, v plánu je rozšířit trh do Velké Británie a Německa.

gik_4.jpg

Drink modré barvy má 11,5 % alkoholu, samotná láhev vychází zhruba na 10 eur. Co na to říkáte? Ochutnali byste jej? My jej do nabídky zařadit neplánujeme, další informace najdete na webu Gik.

gik_1.jpg

Newsletter
Pohlídejte si slevy a akce na víno

V newsletterech Vám budeme posílat aktuální akce na víno, tipy na výhodné balíčky a další zajímavé informace ze světa vína. Z našeho newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit v jeho spodní části.