Cenové hity týdne

right-arrow
Zpět Detailní filtr
Zpět

Blog na téma Graham´s

Odejít z tématu

Valentýnský čokoládový koláček a portské víno

08. 02. 2024
Graham´s
Párování jídla a vína

Vychutnejte si s námi lahodný čokoládový koláč a portské víno pro opravdu valentýnský požitek. Bohatá, sladká chuť portského vína Graham's The Tawny Reserve Port se dokonale pojí s dekadentní, čokoládovou chutí koláčku. Klasická kombinace jistě potěší i ty nejnáročnější jazýčky.

Číst víc >

Valentýn: Jaká vína si vybrat?

07. 02. 2024
Planeta
Prosecco
Graham´s
Ayala
Champagne
Serena 1881
Santa Cristina
Clarendelle

Den svatého Valentýna je chvílí oslavy lásky a projevení uznání někomu výjimečnému ve vašem životě. Oslavujete Valentýna s partnerem nebo s přáteli? Víno je dokonalým dárkem, který můžete darovat svému blízkému nebo vaší lásce jako překvapení. Která láhev je však pro výjimečný večer ta nejlepší?

Inspirujte se výběrem: Víno na Valentýna

Číst víc >

Novinky z Graham´s - dva nové blendy

30. 11. 2023
Graham´s

Graham´s Blend No.5 a Blend Nº12 jsou novinky v segmentu portských vín a představují moderní, inovativní přístup k portským vínům jako základ pro koktejly. Portské víno je dobré i samo o sobě, avšak dodává hřbetní kost a hloubku různým koktejlům. Od jednoduchého, ale příjemně osvěžujícího bílého portského s tonikem, plátkem citronu a snítkou máty, jak to dělají v Portugalsku, až po složitější Master at Arms. Dekadentní koktejl s tmavým rumem, grenadínou a redukcí portského vína. S Graham´s Blend No.5 a Blend Nº12 vytvoříte originální a lahodné koktejly na bázi portského vína.

Číst víc >

Čokoládový koláč s řepou a ganache a TIP na víno

02. 02. 2023
Graham´s
Párování jídla a vína

Kdo by neměl rád čokoládu. Tmavá čokoláda s vyšším podílem kakaa je zdrojem antioxidantů a zlepšuje prokrvení organismu, zejména v chladných měsících. Lenka spojila čokoládu s červenou řepou a vznikl lahodný a lehký čokoládový koláč. K němu doporučuji víno Fine Ruby Port z vinařství Graham´s.

Číst víc >

Poznejte portské víno a jeho styly

24. 10. 2022
Graham´s

Portské víno, také známé jako Vinho do Porto, je portugalské fortifikované víno vyráběné v údolí řeky Douro na severu Portugalska. Mimo Portugalsko se tento styl vín vyrábí v Argentině, Austrálii, Kanadě, Francii, Indii, Jižní Africe, Španělsku a Spojených státech amerických, ale podle směrnic Evropské unie pro chráněné označení původu je povoleno používat označení "port wine" pouze pro vína z Portugalska.

Číst víc >

Sladká vína jsou symbolem Vánoc

13. 12. 2021
Graham´s
Ostrožovič
Blandy's
Max Ferdinand Richter
Rothshild
Ximénez-Spínola
Poptávka po sladkých vínech v poslední době výrazně klesla. Podle sommeliéra WinePlanet upřednostňují zákazníci místo toho šumivá bílá a plná červená…
Číst víc >

Umění portských vín Graham´s

20. 10. 2021
Graham´s
Graham's je prominentní "Port House." Vlastní jedny z nejkvalitnějších vinic v údolí řeky Douro. Graham 's je zcela nezávislá rodinná společnost,…
Číst víc >

Čokoládové brownie s lískovými ořechy - RECEPT a tip na víno

15. 10. 2021
Graham´s
Párování jídla a vína
Říká se, že víno a čokoláda je afrodisiakum. Kdo by pak odolal této kombinaci? Tmavá hořká čokoláda je zdrojem antioxidantů a zlepšuje prokrvení…
Číst víc >
Newsletter
Pohlídejte si slevy a akce na víno

V newsletterech Vám budeme posílat aktuální akce na víno, tipy na výhodné balíčky a další zajímavé informace ze světa vína. Z našeho newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit v jeho spodní části.